Hoe dan?

Jij hebt je eigen verhaal. Ik vind het belangrijk daar oog voor te hebben en daar op aan te sluiten. Daarom kijken we naar wat voor jou een goede aanpak is.

Gemiddeld duurt een traject tussen de 4 en 6 sessies. Meestal komen de volgende onderdelen voorbij:

– Intake: wat is je startpunt? Wat heb je nodig? Wat is je zoek-vraag?
En ook: klikt het, gaan we samen verder?
– Waar kom je vandaan?
– Waar sta je nu?
– Waar wil je naar toe?

Hierin kijken we naar wat jou motiveert, wat je belangrijkste waarden zijn, en ook naar wat je belemmert.

Wat je van mij kunt verwachten is interesse in jouw verhaal en een luisterend oor, en natuurlijk een goede dosis coachingstechnieken en oefeningen. Samen met jou gaan we kijken wat je belemmert in jouw unieke situatie. Ik zal je aanmoedigen nieuwe stappen te zetten, soms kritisch bevragen, helpen verrassende verbindingen te leggen en als je valt,  je helpen weer op te staan. Ik sta open voor jouw verhaal en je beleving van je situatie. Ik ga je spiegelen, zo nodig confronteren, en jou toch accepteren zoals je bent.

Wat je niet van mij kunt verwachten is dat ik jouw problemen oplos. Ook ben ik het niet automatisch  roerend eens met jouw standpunt. Als ik dat zou doen, heb je mij niet nodig 🙂

Hierin is het belangrijk dat jij bereid bent over jezelf te leren, in de spiegel te kijken en je eigen proces stuurt.
Ik ga je vragen na elke bijeenkomst kort samen te vatten wat voor jou de belangrijkste punten waren en waarom. Dit vormt het startpunt van de volgende bijeenkomst.